Referenties

Hele goede ervaring met Marcel. Hij is een uitstekende makelaar, wie altijd voor je klaarstaat. Heel communicatief en prettig om mee samen te werken. Hij is deskundig en nauwkeurig. Tijdens de aankoop van de woning zat ik vaak met veel verschillende vragen, ik kreeg hier altijd op zeer korte termijn antwoord op. Sympathieke makelaar waar je makkelijk een klik mee ontwikkelt!

 

Wij hebben al meerdere goede ervaringen in het verleden met Marcel, daarom zonder twijfel weer voor Marcel gekozen voor de verkoop van ons huis en de aankoop van onze nieuwe woning. Alles is weer uitstekend verlopen, altijd een goed contact, ook met zijn vrouw Anja die hem bijstaat. Marcel is betrokken en accuraat; hij werkt zeer nauwkeurig, is oplettend en heeft aandacht voor details. Een sympathieke no nonsense makelaar.

 

Zoals aangegeven een goede beoordeling voor Marcel. Hij is rustig kalm en zet er nooit druk op. Geeft met zijn deskundigheid waardevolle adviezen.

 

Hele fijne makelaar die mij heel goed heeft geholpen. Makkelijk in omgang, kreeg altijd snel reactie en de bereidheid om te mee te denken/te helpen was erg groot. Heb ik als heel erg prettig en troostend gevonden.

 

Een zeer deskundige makelaar, die stapsgewijs en op een duidelijke en rustige wijze alle facetten van verkoop en aankoop in prettige afstemming met de betrokkenen weet af te stemmen!

 

Contact was prima, kende hem al van een vorige keer.
Hield me uitstekend op de hoogte.
Zou hem zeker aanraden. Legt goed uit en is heel secuur.

 

Prima, directe lijnen. Heldere communicatie. ook buiten reguliere kantoortijden goed bereikbaar. Daarnaast prettige persoonlijkheid.

 

Alles verliep naar volle tevredenheid.
Kon met alle vragen bij hem terecht .
Hield me volledig op de hoogte.

 

Van verkoopmakelaar werd Marcel ook onze aankoopmakelaar. Zijn rustige, deskundige blik op de markt en prettige persoonlijkheid maken dat wij zeer tevreden terugkijken op het verkoopproces.
Alles ging in goed overleg waarbij goed geluisterd werd naar onze wensen en eigen inbreng. Wij kunnen Marcel dan ook van harte aanbevelen!

 

Professionele foto’s welke zeker hebben bijgedragen aan een snelle verkoop.
Deskundige en goed georganiseerde makelaar!

 

Hij gaf een vertrouwd gevoel, en over een langere periode zeer actief. De begeleiding naar andere instanties was uiterst deskundig en to the point. En over de uiteindelijke afhandeling niets dan lof. Met andere woorden : "een prima en prettige makelaar".

 

Marcel heeft een nuchtere blik op de markt. Hij heeft ons niet opgejut toen wij een woning kochten bij hem. Zijn manier van communiceren heeft ons doen besluiten om ook onze woning via hem te verkopen. En met succes. Zoek je een prettige oprechte makelaar zonder gladde praatjes maar met verstand van vastgoed, dan kunnen we hem van harte aanbevelen.

 

Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Maakte op mij een deskundige, rustige en betrouwbare indruk. Hield mij goed op de hoogte, koppelde na bezichtiging terug hoe het was gegaan en wat hij ervan verwachtte. Kortom alleen maar positieve ervaringen.

 

Het contact verliep prima. rustig en ontspannend. duidelijke antwoorden op onze vragen en kundig advies. een makelaar om aan te raden

 

Zeer accuraat, neemt weloverwogen beslissingen, is zeer vriendelijk en rustig.
De benadering is zeer persoonlijk.

 

Marcel is een rustige makelaar, met kennis van zaken, geeft kundig advies, laat zich niet gek maken, zeer prettig in het contact en een eerlijk tarief.

 

Marcel Rozeboom is prettige makelaar om mee te werken. Hij is deskundig, transparant, geeft helder en realistisch advies en is betrokken bij het hele proces.

 

Doeltreffende verkoopbrochure met heel mooie foto's. Makelaar heeft een juiste inschatting gemaakt van een goede en reële vraagprijs. In de onderhandeling heeft hij het maximaal haalbare bereikt. Dit alles heeft er toe bijgedragen dat onze woning binnen een week, naar volle tevredenheid, verkocht is.

 

Prettig contact met Marcel en Anja, eerlijk oordeel over de woningwaarde en kansen in de markt. Goed bereikbaar en deskundig.

 

Het contact was altijd goed. Duidelijk over verwachtingen en inhoudelijk veel expertise. Ook altijd goed bereikbaar.

 

Makelaar weet wensen van kopers tijdens het zoeken van een woning goed in te schatten. Is realistisch en daadkrachtig. Heeft het aankoopproces voortreffelijk begeleid.

 

Wij hebben een hele goede ervaring met Marcel Rozeboom als makelaar. Geeft goed advies en denkt met je mee! Zeker een aanrader. Weet waar hij mee bezig is. Neemt de tijd om alles goed te bespreken.

 

Het contact met de makelaar verliep vlekkeloos, er werd contact gehouden per mail en telefonisch. Zowel het voortraject als het verkooptraject verliep vlekkeloos. Er werden duidelijke afspraken gemaakt wanneer de fotgraaf kwam, wanneer de woning online kwam en ook het maken van afspraken voor bezichtigingen werd duidelijke gecommuniceerd en in samenspraak. Ik zou Marcel zeker aanraden bij mogelijk toekomstige huizenverkopers.

 

Een en ander liep allemaal prima. De zaken werden vlot afgehandeld en de samenwerking was plezierig. Zoals ook eerder.

 

 

Plezierig en zakelijk contact. Duidelijk in de verwachtingen. Alles naar tevredenheid afgehandeld. En een mooie snelle verkoop gerealiseerd.

 

Was een zeer prettige samenwerking, met een goed resultaat.
Open en eerlijk oordelen over een woning was ook erg belangrijk voor ons.


Allemaal tienen, lijkt ongeloofwaardig, maat ik kan niet anders beoordelen.
Marcel denkt mee, staat naast je.
Hij is er voor 100%
Ik zal hem bij iedereen aanraden.

 

Voor de 4e maal heb ik met Marcel Rozeboom te maken gehad bij diverse zaken rondom koop, verkoop, aankoop en wederom verkoop waarbij er de laatste keer wat extra hindernissen te overwinnen waren, en hij heeft dit samen met zijn vrouw en tevens assistente allemaal uitstekend begeleidt en mij ook heel regelmatig van de gang van zaken op de hoogte gehouden. Als de situatie zich voordoet klop ik zeker weer bij hen aan, en ik kan hen van harte aanbevelen. Eerlijk, reëel en erg plezierig in de omgang

 

Prettige behandeling, vlotte en doelmatige communicatie.
Doeltreffende presentatie van voor dit object.
Prima prijs-kwaliteit: Vastgesteld tarief zonder percentages, wat een verkoopbegeleiding ongeveer kost.
Zeer aan te bevelen!

 

Erg vriendelijke man. Goed bereikbaar, veel kennis, legt alles goed uit. Denkt goed mee, laat je vrij in keuzes.
Vraagt een heel netjes tarief!

 

Marcel is een hele fijne makelaar, zeker in deze tijd met hoge bedragen, hij blijft een eerlijk en oprechte man.

 

Fijne en prettige samenwerking. Duidelijke afspraken.
Een echte aanrader om je huis te verkopen zonder al teveel gedoe.

 

Marcel en Anja hebben ons vanaf het begin af aan heel goed en professioneel bijgestaan. Steeds geanticipeerd op onze wensen en behoeften en daar tijd en ruimte voor gemaakt.
Marcel heeft niet alleen aanwijzingen gegeven maar was ook aanwezig bij het maken van de foto's en mede daardoor zijn de foto's super mooi geworden.
Wij zijn meer dan tevreden over Marcel Rozeboom Makelaardij!

 

Marcel is oprecht geïnteresseerd in het verhaal achter de verkoop van het huis. Hij is telefonisch goed bereikbaar, reageert snel op mail en geeft een gedegen onderbouwing van de verkoopprijs. Indien nodig neemt hij regelzaken uit handen of geeft aan wat te moeten doen. Erg prettige samenwerking!

 

Na de aankoop van onze woning samen met de makelaar over gegaan tot de verkoop van onze woning. Erg fijne en professionele werkwijze waardoor wijzelf amper om hebben hoeven kijken naar de verkoop! Overal een zeer positieve ervaring en zouden de volgende keer niet verder zoeken.

 

Meelevend, sociaal en meedenkend met een geweldige service zowel tijdens als buiten kantooruren. Marcel Rozeboom communiceert helder, concreet en hij is naast een goede makelaar ook een prettig persoon om mee samen te werken.

 

Marcel Rozeboom is heel reëel en betrouwbaar, het tegenovergestelde van een praatjesmaker. Hij is deskundig in de regio, zet zich persoonlijk voor je in en is in alles eerlijk.

 

Deze makelaar heeft heel veel tijd en moeite gedaan mijn huis te verkopen. Het contact was heel prettig. Het inlevingsvermogen maximaal.

 

De heer Rozeboom heeft ons uitstekend geholpen en was erg pro-actief.
Door de fysieke rijafstand waren wij niet altijd in staat ter plaatse te zijn en daarin heeft hij ons prima vervangen.

 

Marcel is een deskundig en prettig persoon om contact mee te hebben. Staat altijd paraat om vragen en / of de voortgang van de verkoop te bespreken. Tijdens de verkoop ook volledig ontzorgd, absoluut een aanrader!

 

Marcel kenmerkt zich door zijn persoonlijk contact en neemt alle zorg uit handen waardoor de verkoop heel prettig verloopt. Marcel is zeer goed op de hoogte van alle regels rondom verkoop en afhandeling daarvan. Marcel werkt met een vaste prijs en wil de beste prijs uit de markt halen zonder dat een bonus (courtage) hem daartoe moet motiveren. Kortom het was een zeer fijn proces.

 

Superblij met Marcel als makelaar. Top in de begeleiding en het hele proces verdient een dikke 10. Mocht ik in de toekomst weer een makelaar nodig hebben, dan kies is zondermeer weer voor Marcel.

 

Marcel Rozeboom heeft ons zeer enthousiast met raad en daad terzijde gestaan bij zowel de verkoop van onze oude, als ook aankoop van onze nieuwe, woning.
Wij zijn zéér tevreden met de diensten van Marcel en Anja en kunnen deze makelaardij van harte aanbevelen!

 

Marcel Rozeboom heeft mij goed begeleid bij het vinden van een appartement. We hebben diverse appartementen in de omgeving bezocht en hij heeft mij daarbij deskundig advies gegeven, daarbij lettend op ligging, prijs en kwaliteit.
Bij de aankoop van het appartement heeft hij in de onderhandelingen een prima bod neergelegd.

 

Marcel Rozeboom heeft mij heel goed begeleid in de verkoop van de woning. Duidelijke afspraken, deskundigheid en plezierige contacten met hem hebben geleid tot een snelle verkoop met een prima verkoopprijs.

 

Marcel is een fijne makelaar met een persoonlijke aanpak. Denkt goed mee met de klant . Ik had alle vertrouwen in hem.

 

Marcel is Rozeboom is een rustige en persoonlijke makelaar. Regelt alle zaken rondom de verkoop snel, netjes en geruisloos op de achtergrond. Is altijd goed bereikbaar voor vragen of overleg.

 

Prettige kennismaking, goede adviezen over de aanpak van de verkoop en de vraagprijs, zeer snelle aanpak en mede daardoor op korte termijn een aantal serieuze kandidaten met een goed verkoopresultaat als gevolg.

 

Zeer betrouwbaar, gedegen kennis van de huizenmarkt, goed advies en korte lijnen waardoor de communicatie snel verloopt. Verder is Marcel iemand waar je heel prettig mee samenwerkt!

 

Marcel Rozeboom Makelaardij was altijd goed te bereiken en de communicatie was soepel. Ik voelde me zeer goed ondersteund bij de bezichtigingen, de onderhandeling en ook bij het regelen van de bouwkundige keuring, taxatie en het vinden van een notaris. Ik ben heel tevreden met het resultaat die ik zonder Marcel Rozeboom niet had kunnen bereiken.

 

Marcel Rozeboom heeft ons prima bij gestaan bij de verkoop van ons huis. Goed op de hoogte van alle aktes en tijdig ingesprongen bij het oplossen van omissies in een oude akte van erfdienstbaarheid die gevolgen hadden bij de verkoop. Ook bezichtigingen en daarbij gepaard gaande communicaties waren tijdig en in overleg. Verder proactief en er werd doorgepakt. Kortom wij zijn zeer tevreden.

 

Marcel Rozeboom heeft ons enorm goed geadviseerd en begeleid bij de koop van ons huis. Hij is erg deskundig en heeft iedere stap in het koopproces duidelijk aan ons uitgelegd. De communicatie was top en we vinden Marcel erg prettig in de omgang.
Echt een aanrader!

 

Vanaf het begin verliep het contact goed. In mijn geval was de woning zo verkocht. Maar alle administratieve rompslomp, dat heeft de heer Rozeboom mij goed in begeleid.

 

Wij kunnen Marcel en Anja van harte aanbevelen. Ze zijn zeer deskundig, goed bereikbaar en schakelen snel.

 

Ik heb via Marcel Rozeboom in de afgelopen twintig jaar drie maal een huis gekocht of verkocht. Marcel heeft een grote marktkennis en weet de juiste prijs perfect te bepalen. Bij de verkopen werd de taxatie gevolgd door een uitstekende presentatie en goed geplande en begeleide bezichtigingen. In de huidige Coronatijd is het van belang te kunnen vertrouwen op een goed gecontroleerde begeleiding. De gehele verkoop is snel en met minimale overlast of risico uitgevoerd. Door de juiste prijsstelling waren er geen onjuiste verwachtingen en kon het huis voor de vraagprijs verkocht worden.

 

Ben zeer tevreden over de makelaar. Marcel is deskundig, kent de markt goed.
Een makelaar die duidelijk is, met zowel de kosten ( bijv. geen exclusief prijzen vermelden) alsmede tijdens het gesprek bij de eerste ontmoeting, geen hele verhalen over de makelaardij, maar klantgericht!!
De communicatie alsmede de begeleiding tijdens de verkoop waren goed.
Extra pluspunt bij deze makelaar is de bereikbaarheid, ook buiten kantooruren kan men een beroep op Marcel doen.
Kortom, kan deze makelaar ten zeerste aanbevelen!!

 

We zijn enorm tevreden over het verloop van de verkoop van het huis van onze moeder, het was perfect. Marcel is niet het snelle type macho makelaar, gelukkig niet ;-) Hij is rustig en heel vriendelijk maar ondertussen heel professioneel. Hij luistert aandachtig en laat je uitpraten en is vergeleken met andere makelaars een stuk voordeliger. Als je een makelaar met compassie zoekt dan kunnen wij Marcel en Anja van harte aanbevelen. We geven dan ook een welverdiende 10 !Bedankt nog voor alles Marcel en Anja, we zijn super tevreden!

 

Goede uitleg en begeleiding, neemt erg veel werk uit handen en handelt na verkoop ook netjes alle zaken af.

 

Goede, persoonlijke en deskundige begeleiding. Professional die denkt in mogelijkheden en meedenkt in oplossingen.

 

Vakkundig, betrouwbare en enthousiaste makelaar. Uitstekend geholpen en is goed bereikbaar. Zeker aan te bevelen.

 

Marcel Rozeboom heeft ons zeer snel geholpen met de aankoop van deze woning. We moesten snel een keuze maken omdat er veel animo was, het advies van Marcel over de woning en de te bieden koopsom heeft ons goed geholpen om deze keuze te maken.

 

Prima prijs kwaliteit verhouding goede bereikbaarheid en duidelijke communicatie met een snelle afwikkeling.

 

Makelaar heeft zeer efficient gewerkt. Correcte opstelling naar potentiele kopers t.a.v. biedingen.
Goede uitleg van koopcontract.

 

Alles verliep heel goed en zeer snel.
Er is helemaal niets verkeerd gegaan.
Hij liet ons ook helemaal uitpraten.

 

Goed overleg, prima uitwisseling van info. Volledig ontzorgd. Aangenaam persoon om mee te werken. Goede bereikbaarheid.

 

Marcel heeft ons goed geadviseerd met de aankoop van ons nieuwe huis en de verkoop van ons huidige huis. Hij heeft ruim voldoende kennis en is altijd bereikbaar. Snelle opvolging en goede adviezen. Ons huidige huis heeft hij in 2 dagen verkocht.

 

Onze ervaring met Marcel en Anja is zeer goed. Marcel was zowel onze aan- als verkoop-makelaar. Zeer goede service: telefoontjes of mailtjes worden snel beantwoord en correct afgehandeld.
Zorgvuldige begeleiding voordat de fotograaf kwam. Alle details worden doorgenomen. Mooie fotosessie. Tijdens de verkoop van ons huis was er veel contact, we werden van alles op de hoogte gehouden. Ons huis was binnen twee dagen verkocht.
Door omstandigheden was de aankoop van ons nieuwe huis gecompliceerd. Marcel heeft ons hierin goed bij gestaan. Hij weet erg veel over alle juridische en wettelijke aspecten. Hij kon ons duidelijk uitleggen wat alles betekende.
Ook als mens kun je je geen betere makelaar bedenken. We voelden ons steeds begrepen en gesteund. Wanneer wij dingen anders wilden, dan was dit altijd bespreekbaar. Vooral de rust en de vakkennis hebben wij als zeer positief ervaren.

 

2 maart krijgen we de sleutel. Voor ons is het tot nog toe goed gegaan. Als wij hem belden om ons te helpen stond hij gelijk voor ons klaar.

 

Het tot verkoop komen en verkopen verliep uitermate plezier en persoonlijk, met veel dank! Ook toen ik mezelf had buitengesloten. Marcel kwam met de sleutel!

 

De verkoop begeleiding en administratieve afwikkeling liep van begin tot volledig naar behoren met goede communicatie

 

Contact met de makelaar was vanaf het begin goed.
De makelaar heeft de verkoop in het geheel goed begeleidt

 

Anja en Marcel Rozeboom hebben zeer zorgvuldig voor ons de kolen uit het vuur gehaald en grandioos makelaarswerk laten zien! Mede dankzij hun professionele inzet maar ook sociale betrokkenheid heeft ons gezin in een moeilijke tijd een bijzonder nieuw huis kunnen kopen.

 

Erg tevreden. Makelaar is zeer zorgvuldig. Ontzorgde enorm in een complex aankoopproces. Flexibel en klantgericht. Goede communicatie.

 

De makelaar heeft ons erg goed geholpen! Hij heeft een passende woning voor ons gevonden. Het is ons eerste koophuis, waardoor alles nieuw was. De makelaar heeft ons duidelijk uitleg gegeven, nam de tijd voor ons, en reageerde snel. Heel prettig!!

 

Een makelaar met een duidelijk en realistisch verhaal. geen verkooppraatjes.
Marcel denkt goed mee en geeft een objectief advies bij een ontvangen bod.

 

Prima makelaar. Zijn zeer tevreden. altijd correct zowel begeleiding als uitvoering. Dus zeker aan te bevelen.

 

Marcel heeft mij vakkundig en enthousiast geholpen bij de verkoop.
Met name de duidelijk en snelle communicatie waren heel prettig.
Absoluut een makelaar met kennis en passie voor zijn vak.

 

Dit is mijn 2e huis wat ik via deze makelaar heb gekocht .Zeer prettig, deskundig, zakelijk en rustig. Iemand die verstand van zaken heeft. Alles heel netjes afgehandeld.

 

Goede begeleiding bij de verkoop. Er werd duidelijk aangegeven wat ik moest doen/regelen. Alles was deskundig en op tijd afgehandeld. Een prettig contact.

 

Als u in Bennekom een makelaarskantoor zoekt dat zichzelf gebleven is dan bent u bij Marcel en Anja Rozeboom aan het goede adres. Flexibel en vooral goed bereikbaar ook wanneer het even wat tegen zit. Een aanrader waard!

 

Marcel is een zeer fijne makelaar. Helpt met alles, begeleid het complete proces en heeft veel kennis en ervaring.

 

Contact met Marcel is zeer plezierig! Hij levert maatwerk waarbij de persoonlijke situatie een grote rol mag spelen.
Geen maatpak en een dure auto, maar gewoon iemand met verstand van zaken.

 

We are an international couple living in the NL. Marcel helped us to find our first home. He supported not only by searching and negotiating but following through the whole acquisition process with an eye for detail (contracts, etc. ) and referring to support services (finance, mortgage, evaluation). Strongly recommended.

 

Na het huis van mijn vader heeft Marcel ook ons eigen huis verkocht. Ondanks een flinke concurrentie in de straat weet hij zich toch weer te profileren als deskundig, zorgvuldig, persoonlijk en meedenkend. Wederom een prettige samenwerking.

 

De makelaar was heel goed voorbereid voor het eerste gesprek. Hij kent de markt en houdt in contacten veel rekening met alle persoonlijke wensen. Het was een prettig zakelijk en toch persoonlijk contact.

 

Een aankoopmakelaar is erg nuttig om de "emotie" uit te schakelen. Hij belicht positieve en negatieve punten van huis, ligging, etc.
Marcel Rozeboom heeft dat bij ons erg goed gedaan, en helpt bovendien bij de omvangrijke papierwinkel. Bij het voorlopig koopcontract let hij op alle "details" en stemt verkoop huidige woning en aankoop nieuwe woning goed af.

 

Makelaar was prima te bereiken en hield ons nauwgezet op de hoogte. Afspraken werden op tijd nagekomen. Ook contact met de kopende partij verliep plezierig.
Een volgende keer zou ik deze makelaar zonder meer weer inschakelen.

 

Goede bereikbaarheid, persoonlijk contact, veel tips. Werkt erg precies. Begeleidt de professionele fotograaf zodat de foto's optimaal worden.

 

De makelaar was heel goed voorbereid voor het eerste gesprek. Hij kent de markt en houdt in contacten veel rekening met alle persoonlijke wensen. Het was een prettig zakelijk en toch persoonlijk contact.

 

Marcel Rozeboom heeft ons uitstekend geholpen bij de aankoop van Elstar 82. De zoektocht naar het ideale huis duurde precies een jaar. Met behulp van Marcel hadden we onze eisen die we aan een nieuw huis stelden helder op een rij gezet. Ook onze strategie was duidelijk afgesproken. Eerste bezichtigingen deden we zelf, gevolgd, als het huis ons aanstond, door een tweede bezichtiging met Marcel erbij. Marcel hield ons bij die tweede bezichtiging goed bij de les en wist met zijn bouwkundige kennis en inzicht in de markt het huis feilloos op zijn waarde te schatten. Z’n kritische blik en kennis van zaken hebben ons geduld wel eens op de proef gesteld. Maar nu de koop van de Elstar rond is gekomen was dat het dubbel en dwars waard. Verder was het contact met Marcel en Anja erg prettig. Marcel is altijd goed bereikbaar, afspraken werden goed nagekomen en bij vragen kregen wij prompt een antwoord.

 

Marcel Rozeboom heeft ons uitstekend geholpen bij de verkoop van Grietjeshof 87. Al bij de eerste oriënterende afspraak, bijna een jaar geleden, wist hij ons te overtuigen met kennis zaken en inzicht in de markt. Toen we na aankoop van ons nieuwe huis Grietjeshof 87 te koop zetten gaf Marcel nauwgezet advies hoe we het huis moesten presenteren. Ook het invullen van de papieren die bij de verkoop van een huis nodig zijn werd door Marcel prima begeleid. Geen detail was te veel of werd overgeslagen. De fotograaf die door Marcel werd ingehuurd was zeer vakkundig. Marcel leidde de bezichtigingen en de verkoop degelijk en deskundig. De onderhandelingen verliepen uiterst soepel en wij hebben ons nooit opgejaagd gevoeld.

 

Deskundig, betrokken, bereikbaar. Marcel heeft ons heel goed geholpen! Bij bezichtigingen van huizen was Marcel kritisch en doortastend. Hij gaf een eerlijke en objectieve kijk op huizen.

 

Ondanks dat de markt voor het verkopen van mijn appartement wat onzeker was, zag Marcel er een uitdaging in. Daarnaast kon ik hem ook vragen voor hulp en advies bij de aankoop van mijn nieuwe woning. Ik ervaar Marcel Rozeboom als erg vriendelijk, benaderbaar, bevlogen en deskundig.

 

Marcel heeft voor ons succesvol 2 objecten in Wageningen en 1 object in Bennekom verkocht. Binnen een goede termijn en een voor een redelijke prijs.

 

De contacten met Marcel waren zeer prettig. Hij was ons aanbevolen door degene die al 30 jaar onze verbouwingen doet.
Het is een hele rustige man die zeer betrouwbaar overkomt en is!
Geen vlotte praatjes maar deskundigheid.
Dat waarderen wij zeer.
Hij heeft ons uitstekend begeleid.
Een echte aanrader.

 

Marcel Rozeboom heeft altijd correct acties met mij gecommuniceerd. Hij is goed bereikbaar. Doet voorstellen over prijsstelling, biedingen enz, maar laat mij als eigenaar van de woning besluiten nemen. We kunnen daarover goed overleggen, gelijkwaardig.
Hij wist mijn woning enthousiast onder de aandacht te brengen.

 

Contact met de makelaar verliep zeer soepel, hield ons goed op de hoogte en heeft veel lokale kennis.

 

De contacten met de makelaar Marcel Rozeboom zijn van het begin af aan erg plezierig. Hij is deskundig, accuraat en snel. Daarbij geduldig en vriendelijk. Hij regelt alle zaken tot in de puntjes en adviseert zonodig zeer professioneel. Is betrouwbaar, transparant en integer. Erg plezierig.
Ik kan deze makelaar in Bennekom en wijde omgeving van harte aanbevelen!!

 

Het contact was erg prettig en vertrouwd. Geen "gladde praatjes" maar gewoon doen wat je zegt en zeg wat je doet. Werkt flexibel en ook buiten kantoortijden bereikbaar. Snel en accuraat. Zeker aan te bevelen!

 

Marcel is een vriendelijke makelaar en probeert vanaf het begin met jou mee te denken en ook duidelijk te zijn in wat je kunt verwachten. Daarnaast zorgt hij voor een geweldige fotoreportage, is hij bijna altijd bereikbaar, geeft goede adviezen, et cetera. Ik heb Marcel bij diverse mensen die mogelijk plannen hun huis te verkopen aangeraden. Hij krijg van mij een 8 tot een 9.

 

Zeer gedegen en betrouwbare makelaar. We hebben enkele jaren geleden met hulp van Marcel Rozeboom ons huis gekocht en nu weer verkocht.

 

Marcel is een zeer vriendelijk en betrouwbaar persoon met veel kennis!
Marcel en Anja staan je altijd vriendelijk te woord, communiceren duidelijk en denken graag mee! No nonsens en praktisch! We hebben met veel plezier samen gewerkt met Marcel en Anja. Er bestaan weinig makelaars zoals Marcel Rozeboom Makelaardij!

 

Fijne begeleiding, heldere communicatie en een prettige makelaar. Ons huis was binnen 2 weken verkocht voor een goede prijs.

 

Contact met de makelaar ging zeer goed. Goede en overzichtelijke begeleiding van de verkoop.
Ik zal deze makelaardij zeker aanraden.
Makelaardij heeft op een fijne, overzichtelijke en rustige manier de verkoop begeleidt tot een goed einde, wat enorm veel rust meebracht tijdens het proces.

 

We hebben de ondersteuning van Marcel Rozeboom als zeer vakkundig en duidelijk ervaren. Bij het nemen van beslissingen transparante uitleg. Marcel Rozeboom was enthousiast over de te verkopen woning en de verkoop is inderdaad snel verlopen.
Wij zijn erg tevreden over de afloop en bevelen Marcel Rozeboom van harte aan!

 

Correct en betrouwbaar persoon , met veel vakkennis.
Communiceert duidelijk met zijn klanten!
Werkt op een super klantvriendelijke manier, wij bevelen hem aan!

 

Marcel heeft ons uitstekend geholpen met de aankoop van ons huis. Hij is eerlijk, kordaat, to-the-point en weet tot juiste resultaat te komen. Goed in zetten van de verwachtingen en zorgvuldig in de afspraken en afhandeling.

 

Marcel is een bewogen en behulpzame makelaar. Nauwkeurig en communicatief snel en correct. Absoluut aan te raden.

 

Een makelaar die weet waar hij het over heeft en is erg betrokken.
Mijn huis was snel en voor een goede prijs verkocht.

 

Marcel Rozeboom heeft de zaken prima voor elkaar. Hij is zakelijk, prettig in de omgang en goed bereikbaar. Als aankoopmakelaar heeft hij voor ons uitstekend onderhandeld en daarmee met gemak zijn kosten terugverdiend.

 

Marcel Rozeboom heeft de zaken prima voor elkaar. Hij is zakelijk, prettig in de omgang en goed bereikbaar. Ons huis was snel en voor een goede prijs verkocht.

 

Marcel Rozeboom heeft ons begeleid als aankoopmakelaar. Hij is daadkrachtig en recht door zee.
Hij zorgt dat de verschillende processtappen helder zijn voor de koper; wij weten wat ons te wachten staat en hoe wij daar op kunnen anticiperen!

 

Prima begeleiding. Binnen een jaar twee objecten, conform plan, voor ons verkocht. Secuur/nauwgezet, zaken worden goed vastgelegd.

 

Voor de keuze uit drie makelaars voor het zoeken naar een woning/appartement in Bennekom/Wageningen viel Marcel Rozeboom ons direct op.
Marcel is deskundig, komt zijn afspraken keurig na, is helder in woord en geschrift, hanteert een scherp tarief en heeft een uitstekende nazorg; kortom een echte aanrader!

 

Uitstekende makelaar, die al 30 jaar ervaring heeft met de huizenmarkt in Bennekom en omgeving en dat is te merken. Korte lijnen, steeds direct contact met de makelaar zelf en ook goed bereikbaar per telefoon, per e-mail of op kantoor. Zelfs bij het maken van de foto's voor Funda is hij er zelf bij en geeft tips en aanwijzingen. Uitermate snelle, duidelijke en transparante communicatie. Goede terugkoppelingen op bezichtigingen. Van toegevoegde waarde door zijn deskundigheid en ook zijn inbreng bij het vaststellen van de vraagprijs en de onderhandelingen met de koper was uitstekend. De courtage, die we betalen, is zeker concurrerend ten opzichte van andere makelaars in de regio en wat mij betreft de geleverde diensten zeker waard.

 

Marcel heeft ons goed begeleid bij de aankoop van de woning. Het was een prettige samenwerking en professionele begeleiding in het aankoopproces. Marcel heeft kennis van zaken en geeft eerlijk advies
en dat is erg fijn als je zelf nog geen ervaring hebt met een koopwoning.

 

Wij hebben meerder transacties met deze makelaar achter de rug. Altijd prettig, deskundig, bescheiden en betrokken. Puttend vanuit een brede ervaring hebben wij ook nu weer goede adviezen ontvangen.

 

Wij zijn erg te spreken over hoe Marcel Rozeboom Makelaardij ons geholpen heeft tijdens de aankoop van ons nieuwe huis. De onderhandeling met de verkopers heeft hij netjes, discreet en goed gedaan. Het doornemen en compleet maken van de koopakte is professioneel en secuur.
Ik iedere stap rond om de koop van het huis werd doorgenomen en werd ons uitleg gegeven. Wanneer er vragen waren, was Marcel Rozeboom Makelaardij altijd bereid om te antwoorden.
Ik raad Marcel Rozeboom Makelaardij absoluut aan!!

 

Marcel is zeer kordaat. Hij komt zeker over, kent zijn zaken en informeert goed. Geeft duidelijk zijn mening en draait er niet om heen. Kortom, een prettige makelaar om mee samen te werken.

 

Marcel Rozeboom makelaardij geeft op maat advies, komt bij je thuis en is altijd bereikbaar! Fijn om met deze makelaar te werken!

 

Wij waren heel tevreden over het begeleidingsproces: accuraat en precies. Heel prettig in de omgang.

 

Marcel en zijn vrouw Anja helpen je op een hele vertrouwde wijze bij het verkopen van je woning. Ongedwongen en zeer profesioneel.

 

Plezierige makelaar met veel inzet en goed bereikbaar. Heeft een goede koopsom weten te realiseren en een vlotte afhandeling.

 

Prettig in de omgang, geen praatjes en doet gewoon wat hij zegt. Communiceert duidelijk zonder grijze gebieden te creëren en onderhandelt slagvaardig.

 

wij zijn heel tevreden met deze makelaar.
hij is goed bereikbaar, denkt mee en geeft goede service.
een aanrader!

 

Wij hebben Marcel Rozeboom gevraagd om ons bij te staan bij de gerichte aankoop van de woning. Bij een eerdere bezichtiging van een ander huis hadden wij Marcel leren kennen als een prettige en betrouwbare makelaar. Tijdens de aankoop heeft Marcel ons goed geholpen en wij zijn tevreden over hem. Hij was goed bereikbaar en reageerde snel op telefoon of e-mail. Bij de onderhandelingen en het vervolg met b.v. voorlopig koopcontract heeft Marcel ons goed geadviseerd en bijgestaan. Kortom, wij zijn tevreden over Marcel en kunnen hem zeker aanbevelen! 

 

Deze makelaar kent Bennekom zeer goed. Is gemakkelijk benaderbaar. Ook voor kleine vragen. Is heel direct in zijn reacties. Geeft gerichte adviezen. Heeft lage bureaukosten door kantoor aan huis.
Documentatie is uitstekend verzorgt. Heeft grote kennis van zaken. Is hulpvaardig.

 

aardige man. deskundig. geduldig. duidelijk. correct. communicatief. gaf goeie tips. heel prima dus...

 

Hij was erg betrokken, gaf een goede inschatting van een vraagprijs, hielp goed met onderhandelen en hielp ons gratis met aankoop ander huis. Courtage verkoop vrij hoog, maar daar krijg je wel veel voor

 

Uitstekende makelaar. Betrouwbaar, terzakekundig, behartigt je belangen actief, aangenaam in de omgang, altijd zelf bereikbaar.

 

Met geduld en zakelijke toewijding is binnen de redelijke termijn van één jaar de geschikte koper gevonden voor deze bijzondere vrijstaande woning.
De zorgvuldige en deskundige begeleiding bij de totstandkoming van de koopovereenkomst en de levering hebben aangetoond dat Marcel Rozeboom zijn vakmanschap gebruikt om het hele proces in een rustige sfeer te laten verlopen.

 

Helder en zakelijk handelende makelaar! Maakt reële inschattingen van kansen en mogelijkheden, en weet kansen te benutten.

 

Een zeer kundige makelaar en een zeer prettig persoon als mens. Open, eerlijk, no nonsens en betrouwbaar. Altijd goed bereikbaar en alle zaken om de verkoop van een huis heen zijn prima in orde.
Als je een makelaar wilt zonder praatjes of poeha dan kunnen wij Marcel Rozeboom zeker aanraden.

 

Reageert snel op actie's derden, doet wat hij beloofd. Geeft direct terug koppeling bij contact derden.

 

Deze makelaar kenden we al langer door de VVE van Dennenoord. Hij was daar administrateur. Prettig in de omgang en deskundig

 

Heerlijk een eerlijk makelaar, niet alleen maar een verkoop praatje. Zette zich erg in voor de verkoop van het huis. Was goed bereikbaar belde snel terug.

 

- Plezierig en correct in de omgang.
- Met een duidelijke visie op het te verkopen object.
- Door kennis van zaken verliepen de onderhandelingen snel en soepel.
- Actief in het werven van potentiële kopers.
- Goede presentatie van het object met mooie foto's.
- Had oog voor onze belangen en behartigde deze goed.
- Goed bereikbaar.
- Goed overleg en snelle handelwijze.
- Attendeerde ons op een fout in de notariële volmacht.

 

Wij hebben Marcel Rozeboom ingeschakeld om namens ons het overleg en de onderhandelingen te voeren bij de aankoop van ons huis. Marcel is deskundig, eerlijk, betrouwbaar en realistisch. Geen makelaarsjargon, hij zegt waar het op staat en weet waar hij het over heeft. Hij snapt dat bij het kopen van een huis emoties een rol spelen, en zorgt er voor dat je met beide benen op de grond blijft staan. Hij werkt gestructureerd, komt afspraken na en communiceert snel en efficient. Beste beslissing die we bij de koop van ons huis hebben genomen is Marcel vragen daarbij te helpen. Kortom, niets dan lof voor Marcel Rozeboom.

 

Marcel Rozeboom is een zeer bekwaam makelaar, die iedereen die een woning koopt of verkoopt zich kan wensen. Hij verstaat zijn ambacht, heeft up-to-date marktkennis, heeft een zeer hoge kwaliteitsstandaard en uitstekende advies-, communicatieve- en onderhandelingsvaardigheden. Hij denkt op alle relevante punten graag mee, is uitstekend bereikbaar en kan zeer snel schakelen. De prijs-kwaliteits verhouding van zijn diensten is uitstekend. Met zijn professionele kennis en persoonlijke benadering is hij zeer onderscheidend en is de keuze voor een goede makelaar snel gemaakt. Wij bevelen Marcel Rozeboom graag aan voor mensen die zich op de aan- of verkoop van een woning willen oriënteren.

 

Marcel Rozeboom is een rustig, geduldig en deskundig makelaar en onderhandelaar. Geen kapsones, da's ook wat waard

 

De makelaar die wij iedereen gunnen
Perfecte snelle to the point begeleiding.
We zijn eerlijk behandeld in alle opzichten, ook als aankoop makelaar.

 

Wij vonden dat de heer Marcel Rozeboom en zijn vrouw Anja, ons heel goed begeleid hebben bij de verkoop van ons huis. De persoonlijke benadering en ook de professionaliteit vulden elkaar goed aan. De contacten en acties verliepen soepel en accuraat. Wij vonden het plezierig om met hen te werken.

 

Dankzij de bemiddeling van Marcel zijn we in staat geweest deze woning voor een reële prijs aan te kopen. Daarnaast hebben we ook op andere terreinen kunnen profiteren van de goede contacten uit het netwerk dat Marcel heeft in de regio op het gebied van alles dat komt kijken bij de aankoop van een woning.

 

Marcel heeft goede adviezen en raad gegeven en is zeer actief geweest om de benodigde informatie te krijgen en bovendien is Marcel zeer betrokken geweest.

 

Marcel Rozeboom heeft gedurende het gehele traject zijn brede ervaring en expertise ingebracht, zowel rond aspecten van regelgeving (erfpacht e.d.), in technisch opzicht (mogelijke gebreken) en bij de onderhandelingen met de makelaar van de verkoper. Hij heeft dankzij zijn persoonlijke aandacht en zijn deskundigheid onze aankoop in alle opzichten weten te optimaliseren. Veel dank voor deze voortreffelijke dienstverlening; Marcel is beslist een aanrader!

 

Marcel keek met een nuchtere, realistische blik naar het huis wat wij wilden kopen. Wees ons op dingen die aangepast moesten worden, gaf ons een objectief oordeel over het huis en op basis daarvan een advies hoeveel te bieden. Het biedproces ging vlot, marcel bracht ons direct op de hoogte van de reacties van de verkopende partij. Ook in de andere fasen van de aankoop was de communicatie helder, snel en prettig. Daarbij is Marcel gewoon een hele aardige persoon

 

Wij kwamen als 70-plussers in een roller-coaster terecht bij het vinden van een levensloopbestendige woning omdat ons huis zo vlot verkocht was. Marcel hield er bij het zoeken ook rekening mee of de woning wel in alle opzichten aan onze wensen zou voldoen (qua sfeer,omgeving enz.). Hij regelde een bouwkundige keuring en zorgde ervoor dat we ondanks de bouwvakvakantie op tijd de nodige aanpassingen aan onze woning konden laten uitvoeren. Leuke geste was de overhandiging van een grote chocolade sleutel bij de overdracht van ons nieuwe huis. Prettig was ook dat bij afwezigheid van Marcel zijn vrouw steeds de honneurs waarnam.

 

Onze keuze voor een niet- lokale makelaar bleek een schot in de roos te zijn.Binnen een paar dagen was ons huis onder voorbehoud verkocht. Marcel is een prettige, rustige goed met je mee denkende makelaar die ons steeds op de hoogte hield van de vorderingen en onze problemen met het vinden van een geschikte nieuwe woning mee hielp oplossen,waardoor hij behalve onze verkopende ook onze aankopende makelaar is geworden. Rustig kantoor aan huis. Doeltreffend en no nonsense. Een aanrader!
Familie van der Straten

 

Marcel kent de lokale markt goed en is makkelijk benaderbaar. Je krijgt geen telefoniste aan de lijn, maar Marcel neemt zelf de telefoon op of belt zeer snel terug. Geen fratsen, gewoon het eerlijke verhaal!

 

We vonden het fijn dat Marcel bij onze boerderij kwam kijken zonder strak in pak te verschijnen. Hij nam de tijd en hielp ons ook nadat het te koop was gezet met de papierwinkel. Hij gaf goede en praktische adviezen voor de verkoop. Hij heeft een rustige uitstraling wat wij erg prettig vonden.

 

Marcel Rozeboom heeft ons advies gegeven over de waarde van ons nieuwe huis en het is hem ook gelukt het huis voor dit bedrag aan te kopen voor ons. Dit was ons beslist niet zelf gelukt. We zijn bijzonder tevreden hierover.

 

Marcel heeft ons bijgestaan in de verkoop van de woning. Ons huis heeft lang te koop gestaan. In deze periode bleef hij echter positief en goed adviseren (wel/niet meedoen met open huizenroute; al/niet dalen in prijs; aanpassen fotoreportages) en actief de markt bewerken. Onderhandelde stevig met de uiteindelijke koper, waardoor er een acceptabele verkoopprijs gerealiseerd werd.
Na de verkoop begeleide hij ons bij de bezichtiging en oriëntatie van andere woningen. Tijdens deze begeleiding, toonde hij weer zijn (bouwkundig) vakmanschap. Onderzoek; taxatie; notaris. Zijn adviezen opvolgend kozen we voor de huidige woning. Scherp onderhandelend tot een mooi resultaat.

 

Marcel was onze aankoopmakelaar. We hebben hem leren kennen doordat hij verkoopmakelaar was voor een huis dat we bezichtigden. Dat huis is het niet geworden, maar zijn service viel ook in de verkoophoek direct op: snel, kundig en gericht op wat wij zochten.
Die ervaringen hadden we ook toen hij onze aankoopmakelaar werd. Hij is snel te bereiken en komt met allerlei extra zaken die het proces eenvoudiger doen verlopen. De onderhandelingen heeft hij deskundig en goed voor ons gevoerd. Je proeft bij hem de passie voor het vak en doordat hij een klein bedrijfje heeft, heb je steeds met hem van doen i.p.v. met allerlei wisselende mensen.
Een ware aanrader!
Hugo

 

Marcel is een rustig en duidelijk persoon. Het prettige is dat je altijd met dezelfde persoon te maken hebt wat verwarringen voorkomt. Zijn manier van uitleggen en onderhandelen zijn helder. Een heel prettig persoon.
De woning was mede zoor zijn inzet en bemiddeling binnen 10 dagen verkocht.
kortom zeer tevreden.
Arjan

 

Prettige samenwerking, duidelijke afspraken, goede telefonische bereikbaarheid en goede terugkoppeling na een bezichtiging en/of bod.
Cor

 

Plezierig contact met de makelaar, die heel duidelijk was in de prijs die de woning waard is en waarvoor het ook verkocht is.
De makelaar is ook zeer bekend in onze wijk, waardoor hij duidelijk aan aspirant-kopers positieve en negatieve punten van andere, vergelijkbare te koop staande woningen kon aangeven in vergelijking met onze woning.
Wim

 

De makelaar kent de ins en outs van het Park goed. Daarmee voelt een koper zich gelijk thuis. Hij heeft altijd correct gehandeld en we hadden prettige contacten.
Antoinet

 

Vriendelijke en integere makelaar die zijn afspraken nauwgezet nakomt, goed bereikbaar is en goed meedenkt. Wij zijn positief onder de indruk van zijn werkwijze en kunnen hem van harte aanbevelen
Esther

 

Heel prettige samenwerking. Marcel Rozeboom zorgt er voor dat je precies weet wat er speelt. Vooral het persoonlijke contact en maatwerk hebben we als heel prettig ervaren.
Stan

 

Wij kenden Marcel Rozeboom al vele jaren. Daarom ook nu met hem in zee gegaan.De begeleiding, eerlijkheid en betrouwbaarheid spraken ons erg aan.
Kees en Jannie

 

Altijd bereikbaar. Legt stappen goed en duidelijk uit. Zegt wat hij er van vindt en heeft ons voor mindere/duurdere aankopen behoed. Oftewel meer dan tevreden.
Michiel

 

Heel hartelijk bedankt voor de goede begeleiding met de verkoop van mijn huis.
Ook fijn dat jij mij steunt met de koop van een nieuw appartement.
Het is mij {ons} gelukt een fijn appartement te kopen,nogmaals bedankt.
Pauline

 

Zeer ervaren vriendelijke makelaar.
Houd je steeds goed op de hoogte.
Zoekt actief mee waar jij naar op zoek bent.
Goed bereikbaar.
Vlotte afwikkeling.
Arie en Dineke

 

De eerste contacten waren reeds met zijn vader 43 jaar geleden.
Hij is goed zakelijk en bekend over de bennekomse woningmarkt.
Een gemaakte afspraak wordt ook goed nagekomen.
Ook met tussentijdse vragen worden goed verzorgd en duidelijk mee omgegaan
Deze makelaar zal ik zeker aanbevelen bij kennissen of vrienden
Ies en Coby

 

Marcel is een ervaren en enthousiaste makelaar. Ik heb zijn begeleiding bij de aankoop van mijn eerste woning als zeer deskundig ervaren. Hij komt zijn afspraken na, werkt zorgvuldig en is plezierig, eerlijk en open in de omgang. Door zijn goede vakkennis verliep de communicatie goed en kon er snel onderhandeld worden.
Annet

 

Marcel Rozeboom is een nette, voorkomende en betrouwbare makelaar. Zijn begeleiding, ook van de potentiële kopers, is OK.
Aad en Nelleke


Marcel was onze aankoop makelaar.
Alles was helemaal super, kregen zelf veel extra service om ons te ontlasten waar we niks extra voor betaald hebben.
Echt een aanrader, eerlijk, duidelijk en super service.
Jonathan

 

De keuze voor Marcel Rozeboom als verkopend makelaar voor ons huis was gebaseerd op zijn weloverwogen, rustige en integere manier van werken. Na de verkoop is Marcel aankopend makelaar geworden voor ons nieuwe huis. Toen zagen we de zakenman in hem. Hij adviseert ons over de aankoopprijs, onderhandeld scherp en weet een goede prijs voor ons te realiseren die de tegenvaller van de verkoopprijs van onze huidige woning compenseert. De vriendelijke manier van overleggen, de snelle beantwoording van vragen en de nodige begeleiding en adviezen, hebben ons een goed gevoel gegeven. Wij bevelen u zeker aan van de diensten van Marcel gebruik te maken.

Ellen van de Lint en Jan Ros

 

Bij de verkoop van ons huis hebben wij makelaar Marcel Rozeboom benaderd. Door zijn rustige en prettige manier van overleg heeft hij in deze moeilijke tijd ons huis snel en voor een goede prijs kunnen verkopen. Wij zijn zeer tevreden over wat hij voor ons heeft gedaan. Bedankt.

Jan en Wijnie Verhaaf

 

Zeer prettige makelaar, deskundig, goed zicht op de verkoopkansen. Zorgvuldige begeleiding van koper en verkoper. Goed bereikbaar voor vragen en overleg.

Julia

 

Goede en prettige makelaar om mee samen te werken aan de verkoop van je woning biedt erg veel hulp als het nodig is.

Helma

 

Ik zou deze makelaar zeer waarschijnlijk aanbevelen bij vrienden of familie. Marcel leeft mee met de verkoper en nam initiatief tot het oplossen van de moeilijke situatie in de markt. Zo regelde hij dat mogelijke kopers hun huis makkelijk kwijt raakten, zodat zij weer een reëel bod konden doen. Hij voelt goed aan wat de juiste prijzen zijn en geeft zijn adviezen op een prettige manier. Hij luisterde goed naar ons en gaf ons alle tijd om over zijn voorstellen na te denken. Marcel hield goed rekening met onze situatie en gaf tijdig aan als er iets niet goed was met het inmiddels leegstaande huis. Hij heeft geduld in slechte tijden en is enthousiast over het huis, ook als de verkoop wat langer duurt. Marcel is een fantastische makelaar.

Marleen

 

"Wij willen u laten weten dat wij de bezichtigingen met u als makelaar als zeer prettig hebben ervaren. U komt open, rustig en transparant over".

 

contact verliep soepel, makelaar was goed bereikbaar en prettig in alle contacten, naar verkoper en koper.

 

Het was een prettig contact met Marcel en zijn vrouw Anja. Afspraken werden goed nagekomen en wij konden altijd bellen voor vragen en wij kregen dan altijd antwoord.

 

Professioneel en vriendelijk. Prima begeleiding. Zorgvuldig in het maken en nakomen van afspraken